Międzynarodowy Dzień Gwiezdnych Wojen 🌌

• 7
    Replies
  • 235
    views
  • CandelaSynth's Avatar
    Community Manager
    Click image for larger version. 

Name:	starwars.jpg 
Views:	91 
Size:	71.6 KB 
ID:	17552

Hej wszystkim!

Jak co roku, w dniu 4 maja świętujemy Międzynarodowy Dzień Gwiezdnych Wojen! 🌌

Gwiezdne Wojny to nie tylko seria filmów, powstały także przeróżne seriale, a co najważniejsze, gry o tematyce Star Wars!

Niedawno doświadczyliśmy premiery najnowszej gry z tej serii, a mianowicie Star Wars Jedi: Ocalały. Oto oficjalny trailer:

Jestem ciekawa, czy są wśród nas fani Gwiezdnych Wojen? Czy macie ulubioną część spośród filmów? A może jest to gra, lub serial? A najbardziej ciekawi mnie, która postać z Gwiezdnych Wojen jest Waszym zdaniem najlepsza? 😎
  • 7 Replies

• Prywatny's Avatar
    Level 52
    Część IV a w zasadzie pierwsza.
    Młody Luke patrzy w niebo, które oświetlają dwa słońca. Ta scena na długo utkwiła w mojej pamięci. Zastanawiałem się czy kiedyś ktoś, a może ja będzie mógł podziwiać na żywo taki zachód słońc 😎☀️☀️
    Starszy Gracz
  • GoLLuM13's Avatar
    Level 52
    Pamiętam, że kiedy byłem młodszy, oglądałem oryginalną trylogię (4-5-6), a lata później zacząłem drugą trylogię (1-2-3), ale zatrzymałem się na drugim odcinku. Może kiedyś zacznę od nowa 👀

Pamiętam też, że była gra, którą uwielbiałem nienawidzić lub nienawidziłem kochać? 🤣 Że kilka razy kończyłem. To było na SNES, nazywało się Super Star Wars (to gra Star Wars Episode IV)
    Tag me to be sure I see the answer and reply to you / Taguez moi pour être sûr que je vois la réponse et vous réponde en retour
    Most of my writings in no particular order (mostly in French) / La plupart de mes écrits sans ordre particulier
    >> HERE/ ICI <<

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Część IV a w zasadzie pierwsza.
    Młody Luke patrzy w niebo, które oświetlają dwa słońca. Ta scena na długo utkwiła w mojej pamięci. Zastanawiałem się czy kiedyś ktoś, a może ja będzie mógł podziwiać na żywo taki zachód słońc 😎☀️☀️

@Prywatny kto wie, ostatnio tyle się słyszy o odkrywaniu nowych planet, że być może będzie nam dane doświadczyć jakichś kosmicznych podróży 🤩
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Pamiętam, że kiedy byłem młodszy, oglądałem oryginalną trylogię (4-5-6), a lata później zacząłem drugą trylogię (1-2-3), ale zatrzymałem się na drugim odcinku. Może kiedyś zacznę od nowa 👀

Pamiętam też, że była gra, którą uwielbiałem nienawidzić lub nienawidziłem kochać? 🤣 Że kilka razy kończyłem. To było na SNES, nazywało się Super Star Wars (to gra Star Wars Episode IV)

@GoLLuM13 dlaczego ta gra wywoływała u Ciebie aż takie uczucia? 😀
  • GoLLuM13's Avatar
    Level 52
    @Aaricia To jedna z tych historii, których nie potrafię opowiedzieć... po polsku 😜
    Tag me to be sure I see the answer and reply to you / Taguez moi pour être sûr que je vois la réponse et vous réponde en retour
    Most of my writings in no particular order (mostly in French) / La plupart de mes écrits sans ordre particulier
    >> HERE/ ICI <<

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @GoLLuM13 rozumiem, w takim razie dam Ci spokój 😂
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @GoLLuM13 Jak potrafisz po angielsku, to możesz mi wysłać i przetłumaczę. Jeszcze całkiem polskiego nie zapomniałam. 😂
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate