Obdaruj kogoś komplementem!

• 3
    Replies
  • 77
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!
    @DoctorEldritch słusznie zauważył, że 1 marca to Światowy Dzień Komplementów! 🤗

Co prawda mamy już 3 marca, ale nic nie szkodzi, jest to bardzo fajna okazja, żeby obdarować kogoś komplementem, czy to dlatego, że pomógł w czymś, czy dlatego, że fajnie się razem grało, a może po prostu dlatego, że jest 🙂 Tak więc podkradłam wątek Doktorowi i umieszczam go w naszej społeczności 👏

Ja zacznę - mój komplement idzie do naszego "honorowego Polaka" - @GoLLuM13 - dziękuję za miłe słowa skierowane do mnie w nordyckiej społeczności 🤗 A przede wszystkim za to, że mimo tego, że nie mówisz biegle po polsku, zaglądasz do nas, pomagasz i uczestniczysz w dyskusjach 🙂 I nie oceniasz mnie za mój czekoladoholizm 🤣

Tym samym przekazuję pałeczkę do Was 🙂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 3 Replies

• Sinber's Avatar
    Level 40
    @Aaricia Ja również skieruję Worek komplementów do Ciebie Aarciu. W wielu kwestiach mi pomogłaś, jak i reszcie osób ze społeczności. Jesteś bardzo Empatyczną, wyrozumiałą i ciepłą osobą. A takich coraz mniej w tych dziwnych czasach. Lubisz czekoladę? To wspaniale, czekolada to wielka dawka endorfin 😉
  • GoLLuM13's Avatar
    Level 52
    Dziękuję @Aaricia to bardzo miłe z twojej strony, jesteś wspaniałą osobą i akceptuję cię z twoim czekoladoholizm, co nie jest wadą, ale cechą szczególną i nie mówię tego tylko dlatego, że jestem w takiej samej sytuacji 🤣 Skoro już o tym mowa, idę zrobić gorące kakao. Chcesz trochę ? 😛
    Tag me to be sure I see the answer and reply to you / Taguez moi pour être sûr que je vois la réponse et vous réponde en retour
    Most of my writings in no particular order (mostly in French) / La plupart de mes écrits sans ordre particulier
    >> HERE/ ICI <<

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Sinber @GoLLuM13 raz jeszcze dziękuję za miłe słowa 🤗 No to komplementujemy dalej - kolejny komplement idzie do @Saka - miałam powiedzieć, że rozdwajasz się między polską i nordycką społecznością, ale nawet roztrajasz, bo jest i angielska! 😀 Zawsze pomagasz wszystkim, dzielisz się newsami i pięknie rysujesz, no i dałaś mi czekoladę, którą już nawiasem mówiąc zjadłam, była pyszna 😍
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍