Weekendowe promocje na Steamie

• 5
    Replies
  • 136
    views
  • Saka's Avatar
    Level 52
    Piszę tego posta trochę późno z powodu zaległości i ogólnego zabiegania, ale nikt inny nie stworzył takiego wątku ani postu. Akurat na Steamie jest trochę ciekawostek, więc uznałam, że warto się podzielić.

W ten weekend pojawiło się na Steamie całkiem sporo wyprzedaży.

Pierwsza to obchody urodzin Bruce'a Wayne'a. W promocji są różne tytuły z Batmanem, w tym gry LEGO, które oferują relaksujacą i miłą rozgrywkę. Gotham Knights, o którym rozmawialiśmy tej jesieni w społeczności, jest przecenione o 55%. Recenzje są jednak bardzo mieszane, a ostatnie oznaczone jako najbardziej pomocne, są negatywne.

Trylogia LEGO Batman ma dobre recenzje i jest bardzo przystępna cenowo ze zniżką 90%. Wyprzedaż kończy się 20 lutego.

Name:  steam 3.jpg
Views: 42
Size:  55.2 KB

Dalej jest wyprzedaż Wargaming Publisher. Dostępny jest czasowo pakiet DLC do World of Tanks, World of Tank Blitz, World of Warships i World of Warplanes, zawierający specjalne pojazdy i materiały eksploatacyjne w atrakcyjnej cenie. Ponoć 95% zniżki od standardowej ceny tych DLC.

Obniżone ceny ma też kilka innych DLC. Oferta wygasa 22 lutego.

Name:  steam weekend.jpg
Views: 38
Size:  65.1 KB

Kolejną wyprzedażą wydawcy jest wyprzedaż Spike Chunsoft Publisher. Nie miałam wcześniej z tymi grami styczności, po krótkim obejrzeniu wywnioskowałam, że są to głównie powieści wizualne ze stylistyką anime. Wyprzedaż kończy się 27 lutego.

Name:  spikesale.jpg
Views: 39
Size:  66.6 KB

Ostatnia z obecnych wyprzedaży ma w ofercie Disney Classic Games. W takich grach jak Herkules, Aladyn czy Król Lew można ponownie przeżyć nostalgię z dzieciństwa. Jest też kilka nowszych tytułów ze zniżkami, a nawet niektóre Gwiezdne Wojny. Wyprzedaż kończy się 23 lutego.

Name:  steam2.jpg
Views: 39
Size:  81.9 KB

Jeszcze na koniec - Age of Empires IV ma darmowy weekend do 23 lutego.
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • 5 Replies

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka w Disney Classics to bym sobie pograła 🤩
    @TrendaTen może coś z Batmanów LEGO dla Was 🤔 Czy już wszystkie macie? 😀
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Kupiłam sobie LEGO Batmany i Star Wars. 😁
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia jedynki nie mamy, 2 i 3 przeszliśmy, piratów z karaibów nie mamy ale nie brałem, wziąłem batmnany arkhamy dla siebie na lepszy czas :D za 34,50zł
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka @TrendaTen niedługo chyba będziemy mogli organizować jakieś zawody w grach LEGO w społeczności 😀
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia zawody było by ciężko, gry lego są mało zoptymalizowane pod rywalizację ale Lenovo Solution Center już jak najbardziej
    [Kliknij aby dodać podpis]