Zadaj pytania członkom zespołu ds. produktów Lenovo!

• 5
    Replies
  • 93
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Cześć wszystkim!

W związku z ekscytującą informacją o najnowszych laptopach, wieżach i monitorach Legion (zajrzyj tutaj), mamy dla Was świetną okazję, aby poznać kilka "zakulisowych" informacji związanych z nowymi urządzeniami Legion i procesem ich tworzenia! Chris i Sergey z naszego zespołu ds. produktów poświęcą trochę swojego czasu, aby odpowiedzieć na pytania społeczności zebrane w tym wątku. 😎

Najpierw krótkie wprowadzenie do tego, kim są i jaka jest ich rola w Lenovo:

Christopher Piazza
    Senior Product Marketing Manager

Chris pracuje w Lenovo od blisko dekady i przez 8 lat kierował marketingiem produktu dla Lenovo Legion. Jego rola polega na współpracy z zespołem ds. rozwoju produktu w celu przeprowadzenia globalnych badań z klientami, określenia kierunku projektowania produktu, uzgodnienia cech produktu z regionalnymi zespołami Lenovo (w tym z Sergeyem!) na całym świecie oraz pomocy w edukacji naszych zespołów ds. sprzedaży, marketingu, PR i społecznościowych w zakresie produktów wprowadzanych na rynek każdego roku.

Gry, w które Chris gra obecnie na PC: World of Warcraft: Dragonflight, Spider-Man Remastered, God of War, Cyberpunk 2077 i Red Dead Redemption 2.

Sergey Balashov
    EMEA Gaming Notebook Product Manager

Pochodzący ze środowiska technicznego Sergey pracuje dla Lenovo od 15 lat. Jego zadaniem jest zapewnienie, że gdy Lenovo opracowuje nowy produkt, potrzeby i oczekiwania użytkowników z regionu EMEA (Europa, Bliski Wschód i Afryka) zostaną spełnione, a następnie omawia te aspekty z zespołem ds. badań i rozwoju. Zajmuje się również planowaniem funkcji i biznesu z dużym wyprzedzeniem, a w swojej kryształowej kuli przewiduje wielkość i zasoby rynku.

John Miedema
    Kierownik ds. gier i rozwoju biznesu w regionie EMEA

John pracuje w branży IT od 25 lat, zarządzając zespołami w różnych krajach i regionach. Jego praca w Lenovo obejmuje zarządzanie produktami, go-to-market i sprzedaż oraz rozwój biznesu. Jego pasją jest wprowadzanie ciągłych ulepszeń przy jednoczesnym dostrzeganiu szerszej perspektywy i dobrej zabawie po drodze! John lubi "gry z historią" i obecnie gra w God of War, Cyberpunk 2077 i Horizon Forbidden West.

Więc, o co chcielibyście zapytać Sergeya, Christophera i Johna? 😊

To może być cokolwiek związanego z nowymi urządzeniami i procesami ich tworzenia, i oczywiście wszystko związane z rolami Chrisa i Sergeya, jeśli jesteście ciekawi, jak to jest pracować w zespołach produktowych Lenovo! (Należy jednak pamiętać, że nie będą oni w stanie odpowiedzieć na pytania związane z obsługą klienta).

Opublikujcie swoje pytanie poniżej do niedzieli 15 stycznia 2023 r.

Zbierzemy pytania, aby przekazać je zespołowi, a odpowiedzi zamieścimy tutaj do środy 18 stycznia 👍
    Last edited by Aaricia; 14-01-23 at 16:20.
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 5 Replies

• Sinber's Avatar
    Level 40
    Ja mam pytanko. Czy Powstanie cicha klawiatura? To znaczy wiem, że jest K300 w konstrukcji membranowej lecz w mojej ocenie brakuje wypustki na nadgarstek ( odkąd mam klawiaturę z miejscem na nadgarstek bardzo to cenię ) Pozdrawiam
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Dzięki za pytanie @Sinber 👍
  • Saka's Avatar
    Level 52
    Ciekawi mnie, jakie są największe wyzwania w związku z przystosowaniem produktu do premiery w konkretnych regionach.
    Unamused Snarktooth. Advocate for hearing loss & accessibility. Person, friend and a terrible/terrific* artist.
    *delete as appropriate
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Pytanie przekazane @Saka 👍
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Mała aktualizacja - John z zespołu ds. produktów jest również ciekaw Waszych pytań i będzie na nie odpowiadał wraz z Sergeyem i Chrisem! Zaktualizowałam wątek, aby zamieścić również trochę informacji o nim 🙂