Gdybyś mógł mieć jedno urządzenie Legion, które byś wybrał i dlaczego?

• 35
    Replies
  • 737
    views
  • Kuki07's Avatar
    Level 4
    Odpowiedz nie jest łatwa, ale myślę, że Laptop LENOVO Legion 5 na pokładzie z RTX 3060 130 W myślę, że ten sprzęt sprawił, by mi przyjemność w grach, jak i w użytkowaniu oczywiście design na wielki plus potężna maszyna.
  • Orte's Avatar
    Level 3
    Lenovo Legion 5 Pro, jest to najlepsza opcja dla mobilnej stacji roboczej. Odpowiednio dobre wypełnienie i niezbyt duża waga pozwolą nosić go ze sobą przynajmniej przez cały dzień i używać w dowolnym miejscu. Ten laptop idealnie pasuje do spełnienia mojego marzenia: tworzenia nowych światów. Gry to nasza wspólna pasja, ale ktoś musi je tworzyć)
  • utd006's Avatar
    Level 7
    Spośród wszystkich urządzeń serii Legion wybrałbym laptop Lenovo Legion 7, bo to kawał dobrego sprzętu. Nie jestem graczem o wysokich wymaganiach, ale lubię jak wszystko ładnie, płynnie działa. A jeśli przy tym jest świetnie wykonane i wygląda jak milion dolarów, to po prostu chcę to mieć! Doskonale się to odnosi do wspomnianego laptopa. Dzięki całemu wyposażeniu technicznemu mógłbym spokojnie spędzać czas w wirtualnych światach, a duży ekran zapewniłby mi idealny widok na to, co w grze istotne.

Dodatkowo jego solidna obudowa da mi pewność, że laptop bez uszczerbków na „zdrowiu” przetrwa ze mną długi czas. No i zyskując trwałość nie tracę na estetyce, a muszę przyznać, że to dla mnie też ważna kwestia.
  • Grz3chu's Avatar
    Level 10
    Chciałbym mieć laptopa Legion z kartą RTX. Mój obecny nadaje się do indyków i starszych gier, w nowe nie pogram. W Legionach najbardziej podoba mi się minimalistyczny design, wygląda jak laptop biznesowy, ale skrywa drapieżne wnętrze. Gdybym następnym razem miał wybrać laptopa gamingowego na 100% byłby to Lenovo Legion.
  • paczekgrubas's Avatar
    Level 3
    Mój wybór to laptop Y520. Choć maszyna leciwa, trochę wiosen ma już za sobą, to wybrałbym ją z sentymentu. Urządzenie ponadczasowe, bardziej przedmiot kolekcjonerski, gdyż podzespoły dużo słabsze niż w obecnych modelach, to i tak włożyłbym go do szklanej gablotki i zostawił jako eksponat muzealny dla podziwu. Ten model zapoczątkował wszystko i myślę, że należy mu się hołd, odrobina szacunku i miejsce na kartach historii, no i wspomniane wcześniej miejsce w gablocie:)
  • nagelfar's Avatar
    Level 12
    Z całej gamy świetnych sprzętów Legion, wybrałbym z chęcią taki bardzo nietypowy.
    Wcale nie mocarny laptop, podświetlaną na miliardy sposobów klawiaturę o trwałości liczonej w stuleciach, czy super-inteligentną myszkę gamingową, która sama odgaduje, gdzie kursor ma się znaleźć na ekranie.

Otóż bardzo spodobała mi się zauważona kiedyś u kumpla - czerwona i mięciutka poduszka z logo Lenovo Legion na puchatej powłoczce.
    Śliczna i jednocześnie wielce gustowna, z niepsującym się zamkiem błyskawicznym dyskretnie ukrytym w fałdach materii, o poręcznym rozmiarze doskonale pasującym do zmęczonej głowy, szukającej delikatnego i ciepłego wsparcia.
    Nie potrzebuje zasilania, nie zużywa żadnej energii, a wręcz przeciwnie - oddaje z siebie super-pozytywną energię, czym zyskuje głeboką wdzięczność użytkownika-gracza.

Laptopy i monitory można po prostu kupić i mieć, tę zaś wyjątkową poduszkę kumpel wylosował w jakimś konkursie, czy też może wygrał na jakichś gamingowych targach. Tak, czy inaczej, to pojedynczy, unikatowy egzemplarz z historią i o nieoszacowanej wartości.

Taka Legionowa poduszeczka, to gamingowa miód-malineczka :^)