Koszulki z długim rękawem Battlefield do zgarnięcia w naszym #GameTogether - 1 września!

• 11
    Replies
  • 466
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Hej wszystkim!

Kto chce dołączyć do wspólnej gry w Battlefield V w czwartek 1 września z @Wersus i @LilySensei (Paty)? 😊

Name:  battlefiled5.jpg
Views: 156
Size:  76.7 KB

To będzie wyjątkowy wieczór, ponieważ w tym GameTogether rozdajemy również 6 koszulek Battlefield z długim rękawem!

Kiedy?
    Czwartek 1 września o 18:00 czasu polskiego.

Kto może wziąć udział?
    Każdy zarejestrowany gracz na Legion Community - niezależnie od doświadczenia w grze 🙂

Jak mogę zapisać się do gry?
    Wystarczy zostawić komentarz poniżej.

Przed grą:
    • Dołącz do naszego kanału Discord jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś.
    • Pobierz Battlefield V (jest zawarty w Xbox game pass dla PC)
    Gdy nadejdzie czas na grę:
    • Otwórz Discorda i dołącz do kanału głosowego Waiting Room. Możesz dołączyć bez aktywnego mikrofonu, rozmowa nie jest obowiązkowa, możesz po prostu słuchać 😉
    Bonus:
    • Ten #GameTogether jest wyjątkowy, ponieważ dajemy Wam szansę na wygranie 6 oficjalnych koszulek z długim rękawem Battlefield!
    • Aby się kwalifikować, musicie:
    1. dołączyć do wspólnej gry z nami, zrobić screenshot podczas gry
    2. zamieścić go w sekcji komentarzy poniżej nadając screenshotowi "pasujący tytuł"! Będziecie mieli wtedy szansę na wygranie T- Shirta. Oceniana będzie kreatywność nadanych screenshotom tytułów 🙂
    Name:  BattlefieldTshirt.jpg
Views: 163
Size:  55.2 KB

Kto ma ochotę dołączyć do nas na Battlefield V? 😁

* W akcji mogą brać udział mieszkańcy krajów społeczności lokalnych, w których ogłoszono wydarzenie
    Zobacz listę krajów tutaj
    Austria
    Belgia
    Czechy
    Dania
    Finlandia
    Francja
    Niemcy
    Grecja
    Węgry
    Irlandia
    Holandia
    Norwegia
    Polska
    Portugalia
    Arabia Saudyjska
    Słowacja
    Republika Południowej Afryki
    Hiszpania
    Szwecja
    Szwajcaria
    Turcja
    ZEA
    UK

* * Nagrody zostaną przyznane wśród wszystkich użytkowników, którzy uczestniczyli w tym #GameTogether i zamieścili zrzut ekranu z tytułem w komentarzu poniżej. Nasi Community Managerowie skontaktują się ze zwycięzcami przez PW w miesiącu wrześniu, aby zorganizować wysyłkę. Przedmioty zostaną wysłane w październiku 2022 roku pod warunkiem, że otrzymamy wszystkie niezbędne dane do wysyłki od zwycięzców.

• Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • 11 Replies

• Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia zachęcająca propozycja tylko czy na pewno znajdą się koszulki dla dorosłych 😉
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny sprawdziłam i rozmiar jaki mamy, to L 😊
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Już przechodzę na dietę 😉
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny może być też na prezent dla kogoś 😉 We wrześniu planujemy jeszcze najprawdopodobniej coś podobnego, może będą też inne rozmiary 😊
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Kusicielka 😉
    Starszy Gracz
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Aaricia @Prywatny Rozbawiła mnie dyskusja o rozmiarach dla dorosłych. 🤣 Ale faktycznie jak koszulki są tylko r rozmiarze L, to hm... ja chyba miałabym problem w drugą stronę, większe uniseksowe/męskie rozmiary na mnie WISZĄ. Może w przyszłości będzie ich więcej?
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka @Prywatny to bardzo dobry feedback, postaramy się w przyszłości zdobyć większą różnorodność rozmiarową, tak żeby dla każdego coś się znalazło 😊
  • Saka's Avatar
    Level 52
    @Saka @Prywatny to bardzo dobry feedback, postaramy się w przyszłości zdobyć większą różnorodność rozmiarową, tak żeby dla każdego coś się znalazło 😊

Super, ludzie maja bardzo różne sylwetki i o ile większą może da się przerobić (wyprać w 80 stopniach? 🤣 chociaż to może zabić nadruk, nie wiem...) to z miejszą już problem. Ja się ostatnio trochę śmieję, bo koszulki z gier są projektowane na facetów, a potem na wyprzedażach zostają same S i na mnie są idealne, nawet bywa trochę luzu. Same korzyści!
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Saka "szklanka do połowy pełna" 😁 Co do tego prania w 80 stopniach, ja kiedyś niechcący nastawiłam pralkę na 90 zamiast 60 i zaczęła się dymić 🤣 No ale fakt, miała ponad 30 lat 🤔 Ale może wysuszenie koszulki w suszarce skutecznie ją zmniejszy? 🤣