Witam ;)

• 3
    Replies
  • 75
    views
  • Neterin's Avatar
    Level 1
    Cześć, jestem Paweł, a w grach często można spotkać mnie pod pseudonimem Neterin. Z grami komputerowymi jestem związany od bardzo dawna, jako dzieciak zaczynałem od tytułów takich jak Jazz Jackrabbit, Kangurek Kao czy Airline Tycoon. Z wiekiem stopniowo biblioteka gier urosła o kolejne różnorodne tytuły takie jak seria GTA (Vice City najlepsze, klimat wygrywa), Max Payne, The Sims, Euro Truck Simulator, Farming Simulator, The Long Dark, Minecraft, Watch Dogs, Civilization i wiele innych. Jeśli chodzi o gry wieloosobowe, to od dziewięciu lat jestem zapalonym graczem World of Tanks. W każdym razie, ostatnio upodobałem sobie gry przygodowe, zawierające łamigłówki i wymagające skupienia oraz nietuzinkowego podejścia do rozgrywki, przeszedłem Superliminal oraz Obduction, obie produkcje serdecznie polecam osobom lubiącym pogłówkować oraz chcącym znaleźć coś odróżniającego się od gier głównego nurtu. Idąc za ciosem, teraz mam zamiar przejść odświeżoną wersję Myst z 2021 roku i świetnie się składa, ponieważ jest dostępna w Xbox Game Pass na PC.
  • 3 Replies

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Neterin serdecznie witamy! 🤗 Ja też lubię gry-łamigłówki, chociaż ostatnio nic nowego nie udało mi się odkryć, także dziękuję za sugestie!

Wracasz czasem do Minecrafta, czy już dawno nie grałeś? Pytam, bo mamy Legionową wioskę, może miałbyś ochotę dołączyć? 🙂
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Neterin's Avatar
    Level 1
    Minecrafta nie uruchamiałem już od długiego czasu, najwięcej grałem do wersji 1.7.10. Obecnych aktualizacji prawie nie znam przez mnogość dodanej zawartości, więc musiałbym spędzić trochę czasu na zapoznanie się, aczkolwiek póki co skupiam się na innych produkcjach, czyli wspomnianych przygodowych łamigłówkach. Jeśli postanowię wrócić do Minecrafta, na pewno pojawię się w Legionowej Wiosce 😉
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Neterin nie ma sprawy, jeśli najdzie Cię chęć powrotu do Minecrafta, wiesz, gdzie nas odnaleźć 😉
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍