Ale że tak za darmo? No dzień dobry!

• 5
    Replies
  • 112
    views
  • xBenito's Avatar
    Level 3
    Dzień doberek!
    Jestem Benit a'ka Benito, ale nie ten z Włoch XD
    Projektuje sobie ciuszki przy czym legion mega się przy tym sprawdzi 🤩, w wolnym czasie grywam głównie w ligusie, valorant, i jakieś symulatory/wyścigi pokroju Forza Horizon 5 oraz BeamNG.drive.

Na koniec zapytam, jak mijają wakacje tym pracującym i jak sobie radzicie bez już wolnych 2/3 miesięcy od nauki? 😩
  • 5 Replies

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @xBenito serdecznie witamy! 😊 Jakiego rodzaju ciuszki projektujesz? Czy możemy mieć nadzieję na zdjęcie projektu Twojego autorstwa? 😀

Co do 2/3 miesięcznych wakacji, ten czas już dawno za mną, wydaje się "dawno i nieprawda" 😥 A jak to jest u Ciebie?
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • xBenito's Avatar
    Level 3
    @Aaricia projektuje w stylistyce Anime/Manga głównie nadruk na T-Shirty i Hoodie. To taki hobbistyczny projekt ze znajomymi. Poniżej podrzucam kilka zdjęć z ostatnich sesji 🤩

A odnośnie wakacji to tak samo już przeminął :C chciałoby się znowu mieć te 2/3 miesiące wolnego. Mam nadzieję, że chociaż jakiś wyjazd na weekend się zorganizuje :D. A ty planujesz jakieś wyjazdy?

Name:  il_1140xN.4022829933_ss0r.jpg
Views: 35
Size:  83.6 KBName:  il_1140xN.4034424770_pt2g.jpg
Views: 34
Size:  83.4 KB
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @xBenito wow, super projekty! 🤩 A robisz też Sailor Moon? Uwielbiałam ją 😀

Co do wyjazdów, chciałabym jesienią pojechać do Grecji, jeszcze tam nie byłam, a marzy mi się od dawna!
    A Ty dokąd chcesz wyskoczyć na weekend? 🙂
  • xBenito's Avatar
    Level 3
    @Aaricia akurat tu cię zaskoczę, bo mamy jeden projekt wzorowany na Sailor Moon. Podrzuciłbym link do strony marki odzieżowej, ale nie jestem pewien czy to nie będzie złamanie regulaminu 😅

Wracając do wyjazdu to też planowałem właśnie wyjazd do Grecji haha, ale aktualnie będę musiał się zadowolić weekendem w Górach 🫡
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @xBenito to może lepiej wyślij link na priv 😉

W które góry się wybierasz? Szkoda, że Grecja nie wypaliła, ale zawsze możesz przełożyć na następny rok 😊