Konkurs zakończony - Wygraj Lenovo Legion T5!

• 210
    Replies
  • 25926
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Moi kochani - mamy także zwycięzcę naszego wspaniałego Legion T5.

A jest nim..........

@Rablams 🎉 🎉 🎉

Serdeczne gratulacje i wielkie brawa 👏

Przed nami jeszcze ogłoszenie zwycięzcy nagrody społeczności - nastąpi ono niebawem 😊

Natomiast chciałabym podziękować Wam wszystkim za Wasze wspaniałe prace, czytaliśmy je z zapartym tchem, stoczyliśmy wiele dyskusji, gdyż wybór zwycięzców był naprawdę trudny - ogromne brawa dla Was wszystkich i raz jeszcze dziękujemy!
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Gratulacje dla zwycięzcy 🏆
    Starszy Gracz
  • KRiS7's Avatar
    Level 6
    @Aaricia Hej. W pełni szanuję Waszą decyzję dotyczącą wyboru zwycięzcy konkursu.

Jednak mam pewne wątpliwości i mały ból czy aby na pewno moja praca została przez kogokolwiek zauważona.

Zbyt szybko wstawiłem ją w sekcję komentarzy i zapisałem, przez co źle została skonwertowana i zapewne słabo zauważona i pominięta przez wielu użytkowników. Ponownie znów nie chciałem jej wstawiać jako duplikat.

Jeżeli ktokolwiek z Was wchodził na ten adres z recenzją, prosiłbym o takowy komentarz. Z góry dzięki.

Adres: click
    A tu odsyłacz do komentarza: click

Ps. Nie traktujcie tego jako żal. Po prostu wiele swojego czasu nad tym poświęciłem i jest mi smutno, że w jakikolwiek sposób praca moja nie została doceniona. ☹️
    Pozdrawiam
    Last edited by KRiS7; 19-07-22 at 13:44.
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @KRiS7 przykro mi, że Twoja praca nie otrzymała wyróżnienia w naszym konkursie 😔 Podczas mojej nieobecności pozostali członkowie jury przeglądali wszystkie prace, a ja po powrocie również nadrobiłam czytanie wszystkich, i odwiedziłam także stworzoną przez Ciebie stronę.

Jestem pewna, że w przyszłości będziemy mieć jeszcze wiele różnych konkursów z ciekawymi nagrodami, i będę trzymać za Ciebie oraz za wszystkich kciuki!
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Moi drodzy, mam dla Was kolejny mały konkursowy update!

Zwycięzcą nagrody społeczności został.....
    @midoll1 !

Serdeczne gratulacje 🎉

Ale na tym nie koniec! Mam dla Was jeszcze jedną niespodziankę - z racji tego, że napisaliście tak wiele niesamowitych recenzji, postanowiliśmy rozdać dodatkowe nagrody 😊

Więcej informacji niebawem! 🤗
  • tomcio's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Chciałbym o ponowne rozstrzygniecie konkursu, ponieważ jak pisali wcześniej użytkownicy forum @midoll1złamał regulamin konkursu .
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @tomcio dziękuję za podzielenie się swoimi uwagami, mogę zapewnić, że sprawdzaliśmy wszystkie recenzje oraz związane z nimi informacje bardzo dokładnie przed wyborem zwycięzców. Przekażę Twój komentarz do reszty jury 👍
  • SecretOfMana's Avatar
    Level 5
    @tomcio ten konkurs to jest jedno wielkie krętactwo niestety.. Szkoda marnować czas na takie rzeczy.
  • Irl's Avatar
    Level 1
    Za dzieciaka strasznie dużo grałem z Bratem gta 5 zawsze było śmiesznie jak robiliśmy misje lub napady na sklepy .jak mama była w domu i się wchodziło do tajnego klubu i te tancerki były i mama wchodziła i była zła ze tam byliśmy.jak ja grałem to wszystkie auta rozwalałem i uciekałem przed policja. zawsze był ból jak byliśmy na końcu misji i zabili nas to było straszne . Jak jeszcze nie ogarniałem sterowania to klikałem wszystko
    i jakoś udawało się uciec.Jeszce dobrze wspominam fife 15 nauczyła mnie wszystkiego o piłce zasad i gry nie zapomnę jak raz szczelilem z bramki do drugiej piękne czasy
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Irl dziękuję za recenzję, obawiam się, że konkurs dobiegł już końca 😔