🔥 Oficjalny zwiastun Black Ops 7 w końcu nadchodzi🤯🤯🔥

• 1
    Reply
  • 1368
    views
  • AmrAli1's Avatar
    Level 52
    Cześć wszystkim 👋🏻👋🏻
    Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku ❤️❤️

Activision właśnie wypuściło oficjalny zwiastun Call of Duty: Black Ops 7

Z tego, co wiemy, akcja Black Ops 7 rozgrywa się w 2035 roku, a David Mason jest głównym bohaterem.

Tryb kampanii kooperacyjnej powraca po nieobecności w Black Ops 6, a gracze mogą spodziewać się broni bliskiej przyszłości, nowych map dla wielu graczy i najnowszego rozdziału zombie opartego na rundach w sercu Dark Aether 🧟‍♂️🔥.
    Tym razem w obsadzie znaleźli się Milo Ventimiglia w roli Davida Masona, Kiernan Shipka jako Emma Kagen (CEO The Guild) i Michael Rooker, który ponownie wcieli się w rolę Mike'a Harpera.
    Gra zostanie wydana na wszystkie główne platformy Xbox Series X i S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC, z dostępem od pierwszego dnia za pośrednictwem Game Pass Ultimate i PC Game Pass 💥
    Ponieważ Black Ops 7 wychodzi zaledwie rok po Black Ops 6, niektórzy fani wyrazili obawy, czy ta odsłona nie będzie zbyt pospieszna 🤔. Ale Activision zapewnia, że gra oferuje pełny pakiet Call of Duty 💪.

Co sądzisz o zwiastunie Black Ops 7? Czy jesteś podekscytowany grą, czy jeszcze nie jesteś pewien? Daj mi znać w komentarzu ☺️☺️
  • 1 Reply

• Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @AmrAli1 jestem fanką Milo Ventimiglia, pamiętam go jeszcze z czasów Gilmore Girls! 🤩
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍