Gdybyście mogli mieć jakiś kreatywny talent, co byście wybrali?

• 25
    Replies
  • 1742
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Keyma no to teraz będę czekać z niecierpliwością 😁 Tak przy okazji to przypomniałaś mi sytuację, kiedy w liceum z koleżankami uczyłyśmy się do jakiegoś sprawdzianu, a ja nie umiałam odczytać własnego pisma i pytałam koleżanki, co tu jest napisane 🤣
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia na razie nie pokaże (może później jak będzie mi się chciało a nie zapomnę) ale moje jest z 10x gorsze- chociaż i tak lepiej niż za nastoletnich czasów, przynajmniej idzie odczytać ;p chciałabym mieć takie pismo jak wy, byłoby duzo lepiej
    Żeby moje pismo TAK wyglądało spędziłem lata pracy nad tym. Przerobiłem tonę zeszytów dla pierwszo klasistów i przepisałem pierwszy tom Harrego Pottera. Zapisałem dziesiątki zeszytów a i tak moje pismo wygląda jak wygląda XDXDXD
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Keyma's Avatar
    Level 24
    @TrendaTen no rozumiem, u mnie też niebo a ziemia po tym jak na poczatku gimnazjum nauczyciel mnie przycisnął i kazał ćwiczyć, właśnie tak jak dzieci co się uczą pisać. Było mi głupio, ale pomogło bo ludzie przestali mieć taki problem z odczytaniem
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Keyma mi od liceum, kiedy moje pismo tak bardzo się pogorszyło, nikt nie kazał ćwiczyć, a ciekawostka jest taka, że za dziecka miałam bardzo ładne pismo 🙈
  • Marcelek's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Wydaje mi się, że to przez pisanie masy głupich notatek. Zamiast skupić się na lekcji, to cały czas piszesz bez czasu na estetykę pisma i zastanowienie się nad tym, co faktycznie ląduje na papierze.
    Bo po co pomyśleć nad tematem, kiedy można z********** i przepisywać wszystko 1:1 z podręcznika do zeszytu...
    There are things in this world that the human mind cannot comprehend.
    Pudding is one of them ❤🍮
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Marcelek faktycznie często trzeba w takich sytuacjach notować na szybko, zwłaszcza potem na studiach, gdzie profesorowie nie powtarzają ani nie czekają na nikogo 😅 I tak rodzi się "kulfon" 😂