KONKURS ZAKOŃCZONY - Konkurs z okazji 10 tysięcy użytkowników społeczności!

• 61
    Replies
  • 8021
    views
  • Motedus's Avatar
    Level 22
    @Aaricia rozumiem że też będziesz ? 😉
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Motedus niestety tym razem nie, zasypało mnie w górach ⛄
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Spiderzgr's Avatar
    Level 6
    @Aaricia Moja historia gamingowa to prawdziwa podróż przez świat gier, pełna ekscytujących zwrotów akcji, które zaczęły się, gdy miałem zaledwie 7 lat (1987r). To wtedy po raz pierwszy zetknąłem się z magicznym światem Commodore 64 – z jego charakterystycznymi pikselami i melodyjnymi dźwiękami, które na zawsze utkwiły mi w pamięci. Od tamtej pory już nic nie mogło powstrzymać mnie przed zanurzeniem się w cyfrowych przygodach.

Nintendo (Mario czy digdug ) i PlayStation 1 były kolejnymi stacjami na mojej gamingowej mapie. Pamiętam, jak ekscytowałem się, kiedy trzymałem w dłoni kontroler, a na ekranie pojawiały się takie tytuły jak Super Mario czy Final Fantasy VII. To wtedy zrozumiałem, że gry to nie tylko rozrywka, ale sposób na przeżywanie niesamowitych historii i emocji.

Z każdą nową generacją konsol moja pasja do gier rosła. PlayStation 2, 3, 4 – każda z nich wprowadzała nowe technologie, nowe światy i wyzwania. Gran Turismo, God of War, The Last of Us… Te tytuły stały się moimi małymi, prywatnymi arcydziełami. Z PlayStation 5 wkroczyłem w nową erę gier, pełną niesamowitej grafiki, ultraszybkich ładowań i zupełnie nowych możliwości. A teraz, z Lenovo Legion Go, jestem gotów na kolejny krok w mojej gamingowej podróży.
    Dlaczego to właśnie ja powinienem wziąć udział w Waszym wyzwaniu? Moja historia jest świadectwem nieustannego rozwoju i fascynacji światem gier. Od pierwszego momentu, gdy miałem styczność z komputerem, po najnowsze technologie – mam za sobą ogromne doświadczenie, które sprawia, że potrafię docenić zarówno klasyki, jak i nowoczesne tytuły. Wiem, jak ważne są zarówno umiejętności techniczne, jak i kreatywne podejście do rozgrywki. Jestem osobą, która z pasją podchodzi do gier i zawsze stara się wyjść poza schematy, szukając nowych wyzwań i sposobów na poprawę swojego gameplayu.
    Zatem, jeśli szukacie kogoś, kto łączy tradycję z nowoczesnością, doświadczenie z pasją i nie boi się stawiać czoła trudnym zadaniom – jestem Waszym człowiekiem!
    Lenovo legion go , Lenovo y500 :)
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Spiderzgr obawiam się, że konkurs już dobiegł końca, ale na pewno niebawem znów będziemy coś organizować 🙂
  • fortniteking's Avatar
    Level 1
    @Aaricia można był wziąć udział nie mając 18 lat? W zgłoszeniu ktoś pisał że ma 17 a jest wśród wygranych a szkoda bo przeczytałem w regulaminie że jest wymagane 18 i przez to odpuściłem :(
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @fortniteking przykro mi to słyszeć, napisałam do Ciebie wiadomość prywatną 🤗
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Konomi @Spiderzgr mamy dla Was dobre wieści, jesteście również w gronie zaproszonych 🤗 sprawdzajcie proszę swoje skrzynki mailowe, otrzymacie mianowicie powiadomienie z prośbą o potwierdzenie udziału 🙂
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @PashaTriceps Ciebie również zapraszamy, zaglądaj na swoją skrzynkę mailową 🙂
  • Spiderzgr's Avatar
    Level 6
    @Aaricia niestety praca w weekend nie pozwala mi wzisc udziału a szkoda :(
    Lenovo legion go , Lenovo y500 :)
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Spiderzgr praca najważniejsza, nie przejmuj się, postaramy się wrzucić materiały z eventu, żeby wszyscy mogli zobaczyć 🤗