Lenovo Legion go jak ładujecie. +jakieś wskazówki od korzystania

• 2
    Replies
  • 103
    views
  • Dantes013's Avatar
    Level 3
    Witam, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Lenovo legion go. Zastanawia mnie jak przyspieszyć ładowanie w nim. Nie chcę grać na podłączonej konsoli. Ile ta konsola dźwiga wat w ładowaniu? Coś polecicie jakiś power bank, nie za miliony monet? Czy lepiej sobie odpuścić szybsze ładowanie? Zdaje się że producent ten zasilacz który daje to 45wat? Macie jeszcze jakieś wskazówki co. Do korzystania z konsoli? Jak np i czy jest szansa żeby przedłużyć żywotność baterii?
  • 2 Replies

• TrendaTen's Avatar
    Level 52
    Ładowarka ma 65W. Power bank będzie drogi. Jak swój egzemplarz testowałem to robiłem notatki ile trzyma na baterii. Ogólnie to środkowa rozdziałka i 60Hz i wiedźmina 3 można grać z 2H - ustawienia steam deck ~50fps. Ogólnie maks to jakieś 3H ekranu. W tych ustawieniach. Oczywiście możesz zjechać niżej z rozdziałką. Ale zjazd z 144Hz na 60 daje widoczne gołym okiem rezultaty
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen dzięki za pomoc koledze 🙏
    @Dantes013 widzę, że przez nasz system antyspamowy post pojawił się podwójnie, usunę duplikat, mam nadzieję, że odpowiedź @TrendaTen Ci pomogła 😊
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍