Far Cry - która odsłona była najlepsza

• 10
    Replies
  • 210
    views
  • JarekArczigo's Avatar
    Level 15
    Hej tak jak w temacie .
    Jak dla mnie bezapelacyjnie
    Far CRY 3 to lider tego peletonu 😀😀😀
  • 10 Replies

• Janas's Avatar
    Level 4
    Far Cry 3 zawsze co roku odpalę sobie jeszcze raz. Polowania są fajniejsze niż w tych nowych. Far Cry 2 prawie że na równi, ale jednak trójeczka wygrywa :P

"Did I ever tell you what the definition of insanity is?"
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @JarekArczigo @Janas a tak z ciekawości, macie jakieś screenshoty? 😀
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Janas's Avatar
    Level 4
    @Aaricia Jakbym miał wersję Steam to bym pewnie miał 🧐.
    Za to mogę w nowym wątku pochwalić się ogólnie screenshotami :D
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Janas dobry pomysł, dzięki 😁
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    Przeszedłem wszystkie gry z serii Far Cry.
    Jako exmarines pomagałem agentce CIA pozbyć się zmutowanych zwierząt z tropikalnego atolu w jedynce.
    W dwójce walcząc z chorobą i
    handlarzami diamentów przemierzałem afrykańską sawannę wspomagając tubylców.
    Powróciłem na rajskie wyspy by po upojnej zabawie wyzwalać się z okowów psychopaty Vaasa.
    Poleciałem w kosmos w dodatku Blood dragon.
    Wspioąłem się na szczyty Himalajów by walczyć z Pagan Minem i Yeti w czwórce.
    W USA jako młody zastępca szeryfa dostałem się w sidła sekty. To w piątce, a w szóstej części razem z aligatorem wyzwoliłem od dyktatora latynoski wyspiarski kraj
    Aha byłbym zapomniał. Przecież było to tak dawno gdy walczyłem o przetrwanie swoje i mojego plemienia jako człek pierwotny w Far Cry Primal.
    A najmilej wspominam pierwszą część. Jak na rok powstania gra była rewelacyjna zarówno pod względem fabuły jak i silnika Cryengine uznanego za przełom w grafice gier.
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny ogromna różnorodność przygód jak widzę 😀
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    @Aaricia Tak. Niestety od czwartej części serii pomysły twórców chyba się wyczerpały. Zmieniały się lokalizacje i postacie bohaterów ale przebieg gry i zadania w grze były do bólu powtarzalne wręcz monotonne. Dlatego jak już kiedyś pisałem szóstej części nie kupiłem (grałem w nią w ramach darmowych weekendów). No chyba, że będzie jakaś super promocja to wezmę z sentymentu.
    Na marginesie dodam, bo wyżej nie wspomniałem że byłem też jedną z bliźniaczek w kolorowym samodzielnym dodatku do piątki - FC New Down.
    Starszy Gracz
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @Prywatny tak niestety bywa w wielu przypadkach, na początku są ciekawe i nowe pomysły, a potem twórcy jakby na siłę starają się powtórzyć sukces, co często się niestety nie udaje 😥
  • Prywatny's Avatar
    Level 52
    Name:  Zrzut ekranu 2023-06-09 124747.jpg
Views: 36
Size:  86.1 KB
    Odświeżę temat ponieważ w sieci znalazłem info o tym, że Ubisoft przygotował dla fanów swoich gier promocję na darmową subskrypcję Ubisoft+.
    Ubisoft+ Game Subscription Service | 100+ PC Games
    Usługę można testować przez 7dni, a promocyjna cena 0zł obowiązuje do 21.06.2023 do godz. 15.00. Trzeba tylko pamiętać żeby przed zakończeniem darmowego okresu zrezygnować z kontynuowania abonamentu. Oczywiście o ile nie zdecydujecie się na subskrypcję.
    Tydzień to za mało czasu żeby wybrać która gra z serii Far Cry jest najlepsza ale można wyrobić sobie jakiś pogląd sprawdzając kilka gier z serii FC.
    Oczywiście nie samym Far Crayem gracze żyją i nic nie stoi na przeszkodzie żeby stać się np. Settlerem, Assassinem czy Tomem Clancy.
    Starszy Gracz