KONKURS - Gaming Spot - wygraj wyposażenie pokoju gamingowego 🖥️

• 370
    Replies
  • 29587
    views
  • PanLuca's Avatar
    Level 6
    @Aaricia Zawsze lubiłem minimalizm tak że Lenovo Legion 5 15ARH7 będzie dla mnie jak znalazł (no słuchawki może jeszcze dziubnę bo są kozak) Cała reszta pójdzie do brata hardkorowego gracza który na podzespoły do jednostki centralnej jest w stanie wydać całą wypłatę ( true story ) a biedaczysko dalej siedzi na krześle z kuchni i operuje na monitorze który ma już chyba ze 14 lat. Z tego co wiem ma nawet na tym jakieś osiągnięcia e-sportowe ale nie wnikałem. W sumie mega by było jak za dzieciaka zagrać w coś razem tak że przystępujemy do konkursu i powodzenia dla całej reszty.
    Niech wygra najlepszy.

Name:  345872058_777640570407900_4878020906492006763_n.jpg
Views: 127
Size:  10.0 KB
    Last edited by PanLuca; 17-05-23 at 13:49. Reason: Brak załączonego zdjęcia
  • Justaktw's Avatar
    Level 3
    Gram dla syna, dla zachłannego "Assassina"
    TAki zestaw to nie byle co, ja jako mamusia też będę grywać! A co!
    Młody ciągle zagaduje, mamo komputer gamingowy potrzebuję! Lecz wiadomo że w dzisiejszych czasach, by taki zakupić nieźle w robocie trzeba się zasapać.
    Ten konkurs spadł jak z nieba, być może uszczęśliwi mego syna, a jeśli nie
    to życzę innym powodzenia w tej grze. !
  • AniaBorys1989's Avatar
    Level 3
    @Aaricia

Witajcie😍
    ➡️Udział w konkursie dedykuję mojemu ukochanemu synkowi.🌝😍🥰
    ▶️BORYS ma 8 lat i od kiedy dostal do ręki pada nie może się z nim rozstać🎮 ▶️Stwierdziłam że spróbuję wygrać coś dla Niego.Dlaczego?
    ▶️Jesteśmy właśnie w trakcie przeprowadzki a nasz łobuziak wkońcu doczeka się wymarznego pokoju.☺️
    ▶️Chcialabym abyście wiedzieli że to niezwykły chlopiec.Od 4mies jest STARSZYM NAJLEPSZYM BRATEM małej Nel,jest rownież wolontariuszem od kiedy skonczyl 2 lata,sam inicjuje zbiórki dla zwierzat bo mówi że trzeba pomagać.🥰
    ▶️Pomyślalam wiec że mogłabym mu udowodnić że dobro wraca....Nie będę kłamać ze znam się na sprzęcie bo to totalnie nie moja bajka ale wiem że wasza firma jest naprawdę dobra🔥🔥🔥
    ▶️W żadnych snach nie śnił nawet o takim sprzęcie.
    ▶️Po cichu jedynie wspomina o fotelu z podświetleniem.
    ▶️Wasz wspaniały sprzęt mógłby pomóc mu rozwijać swoją pasję,pomóc w nauce i sprawić że długo wyczekiwany pokój będzie jak z marzeń.

A tu wierszyk który ułożyliśmy wspólnie....

🤗Mam na imie Borys i 8 mam lat👱‍♂️
    Niedługo będę miał własny pokój z czego jestem bardzo rad.😍
    ➡️Uwielbiam uczyć się i grać, chce być the best! 🪙 Wie ten kto w temacie jest. ✅️
    ▶️Klawiatura myszka na dobry początek.
    Do tego gamingowy fotel i będzie extra komplet. 🤩🤩🤩🤩
    Póki co, po cichutku w słuchawkach spełniam swoje marzenia... 🤫Ciiiii, bo moja siostrzyczka śpi i śni własne marzenia.💗👶
    ✅️Takie oto mam życzenia małe... Bo Marzyć przecież jest wspaniale🎮🖥🎧

akceptuje regulamin i pozdrawiam.mama Borysa
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Adam Hej mam na imię Adam i sądze że ja powinienem wygrać konkurs dla tego bo pracuje mam jeden komputer i nie za dużo sprzętu gamingowego i od zawsze chciał bym skompletować stanowisko które ułatwiło by mi pracę a moja praca jest najważniejsza ale taki zestaw ułatwi mi życie Adam Sz[...] pozdrawia
    Legiona docencie moje starania dziękuje i jeszcze jedno wuliebiam grać i chciał bym grać z moim bratem którego kocham nad życie ale ja nie mam swojego gamingowego stanowiska i chciałbym z bratem zagrać czy to w minecrfta czy coś dziękuję za wzięcie udziału

@Adam2220 ze względu na ochronę Twoich danych usunęłam Twoje nazwisko z Twojego konkursowego komentarza 😊
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • kocurro's Avatar
    Level 2
    Dokładnie 30 lat temu dostałam w prezencie Commodore 64. Dzisiejsza młodzież zapewne nie wiedziałaby jak trzeba było się natrudzić śrubokrętem aby nastroić kasetę z grą... Pamiętam jak dziś te emocje podczas gry w Super Mario... Miałam nawet grę o tytule "Rzut żoną na odległość!" Coś pięknego.. Moje Commodore czeka spokojnie w pudełeczku na odpowiedni moment, kiedy będę mogła go przekazać Pasierbicy. Razem z Nią gramy na laptopie w przeróżne gry komputerowe. Nie jest łatwo nawiązać tak silną relację z dzieckiem, z którym nie łączą więzy krwi, jednak oprócz szczerych rozmów, czytaniu książek oraz długich wycieczek rowerowych, w dużej mierze połączyła nas wspólna pasja do gier. Bardzo chciałabym Jej zrobić niespodziankę i uszykować w naszym mieszkaniu tak wyposażony pokój. Przy takim biurku, to nawet z radością odrabiałaby lekcje ;)
  • Diakon's Avatar
    Level 2
    @Aaricia
    Okej, okej... słuchajcie tego. Widzieliście już ten gamingowy zestaw od Lenovo? To jest jak... jakby ktoś zabrał moje marzenia z dzieciństwa, wrzucił je do jakiegoś superkomputera z przyszłości i powiedział: "Tak, możemy zrobić to wszystko, ale... z RGB."

Czy wiecie co to jest RGB? To jak... tęcza na sterydach. To jest jak, powiedzmy, że jesteś jednorożcem, prawda? A teraz jesteś jednorożcem, który może strzelać tęczami z... każdej części ciała. To właśnie jest RGB.

Więc Lenovo przychodzi i mówi: "Okej, mamy ten laptop, Legion 5. Jest mocny, szybki, prawie jak Usain Bolt, ale... w laptopie." I myślę sobie, "Okej, to brzmi niesamowicie. Ale czy wiecie co jest lepsze niż laptop? Laptop z RGB."

Ale to nie koniec. Oni mówią: "Mamy też monitor. Legion Y25-30. To jak kinowy ekran w domu." I ja już nie mogę. To jest jak... jakbyś miał bilet na koncert swojego ulubionego zespołu, ale zamiast siedzieć na trybunach, jesteś na scenie.

I potem jest biurko. Gamingowe biurko. Automatyczne. Z RGB. To jest jak... jakby twój stół do kawy zdecydował, że chce być Iron Manem. I jesteś tam, pijesz swoją kawę, a twój stół nagle mówi: "Hej, chcesz zobaczyć coś fajnego?" I nagle... RGB.

Nie mogę już. To jest za dużo. To jest jak... jak świąteczne światełka, ale cały rok. To jest jak... jakby św. Mikołaj zdecydował, że chce być DJ-em. To jest jak... jak tęcza spotkała disco i powiedziała: "Tak, chcę tego."

Skończyliśmy na biurku. Ale Lenovo idzie dalej. Mówią: "Okej, mamy też słuchawki. Legion H500 PRO 7.1." To jest jak... jakby twoje uszy nagle zdecydowały, że chcą być na koncercie rockowym, ale w komforcie twojego domu. To jest jak... jakby twoje uszy zdecydowały, że chcą być na prywatnej rozmowie z Jimi Hendrixem. To jest jak... jakby twój mózg był DJ-em, a twoje uszy były na najlepszej imprezie swojego życia.

Ale to jeszcze nie koniec. Lenovo mówi: "Mamy też myszkę. Legion M500 RGB." To jest jak... jakby twój palec był szermierzem, a myszka była jego szpadą. To jest jak... jakby twój palec zdecydował, że chce być w Cirque du Soleil. To jest jak... jakby twój palec był Jamesem Bondem, a myszka była jego najnowszym gadżetem.

Jest klawiatura. Legion K500 RGB. To jest jak... jakby twoje palce były zespołem rockowym, a klawiatura była ich gitarą. To jest jak... jakby twoje palce zdecydowały, że chcą grać symfonię, a klawiatura była ich orkiestrą.

A potem jest podkładka. Lenovo Legion Gaming Control Mouse Pad L. To jest jak... jakby twoja myszka była królową, a podkładka była jej czerwonym dywanem. To jest jak... jakby twoja myszka była surferką, a podkładka była jej fala.

Jest mata RGB pod krzesło. Jakby twoje krzesło zdecydowało, że chce być UFO. To jest jak... jakby twoje krzesło zdecydowało, że chce iść na dyskotekę. To jest jak... jakby twoje krzesło zdecydowało, że chce być tęczą.

I na końcu są głośniki. 2+1 Logitech Z407. To jest jak... jakby twój pokój zdecydował, że chce być na koncercie U2. To jest jak... jakby twój pokój zdecydował, że chce być w klubie z muzyką na żywo. To jest jak... jakby twój pokój zdecydował, że chce być w operze.

Więc dlaczego ten zestaw powinien do mnie trafić? Bo jestem gotów na to. Jestem gotów na muzykę. Jestem gotów na tęczę. Jestem gotów na disco. Jestem gotów na... RGB. Bo jestem nie tylko graczem. Jestem... graczem z RGB.
    Last edited by Diakon; 17-05-23 at 13:21.
  • Lenrok1993's Avatar
    Level 2
    @Aaricia

Słuchajcie uważnie, ponieważ mam wiele powodów, dlaczego to właśnie ja powinienem otrzymać ten zestaw gamingowy Lenovo Legion. Jako oddany gracz, który spędza wiele godzin na wznoszeniu się na szczyty wirtualnych światów, czuję, że zasługuję na ten upgrade. Oto dlaczego:

Po pierwsze, jestem pasjonatem gier. To dla mnie nie tylko rozrywka, ale również sposób na rozwijanie umiejętności, kreatywność i wyzwanie. Przez lata zgromadziłem ogromne doświadczenie w różnorodnych gatunkach gier, od dynamicznych strzelanek po epickie RPG-i. Teraz, mając zestaw gamingowy Lenovo Legion, będę mógł maksymalnie wykorzystać swoje umiejętności i osiągnąć jeszcze większe sukcesy.

Po drugie, jestem gotowy na wyzwania, które czekają na mnie w świecie gier. Lenovo Legion oferuje potężne procesory i karty graficzne, które zapewnią płynność i wydajność potrzebną do przyspieszenia moich reakcji, precyzyjnych ruchów i niesamowitych efektów wizualnych. Nie tylko będę mógł cieszyć się wspaniałymi grafikami, ale również doświadczyć gier bez żadnych opóźnień czy przycięć, co da mi ogromną przewagę nad konkurencją.

Po trzecie, pragnę dzielić się moimi przygodami z innymi graczami. Lenovo Legion umożliwi mi nagrywanie i transmitowanie moich sesji gry, dzielenie się swoimi osiągnięciami i poradami z innymi entuzjastami. To nie tylko pozwoli mi rozwinąć się jako gracza, ale również budować społeczność, dzielić się wrażeniami i czerpać radość z interakcji z innymi pasjonatami gier.

Otrzymanie tego zestawu gamingowego Lenovo Legion pozwoli mi również na eksplorację nowych tytułów, które wymagają wyższej wydajności sprzętu. Chciałbym rozwinąć się jako gracz i wniknąć w najnowsze światy wirtualne, czerpiąc pełnię emocji i doznań, które oferują.

Wreszcie, jako posiadacz starszego modelu Legion Y520, czuję, że przyszedł czas na aktualizację. Jestem wierny marce Lenovo i widziałem, jak ich produkty ewoluują, dostarczając innowacyjne rozwiązania dla graczy. Dając mi ten zestaw gamingowy Lenovo Legion, dajecie mi narzędzie, które pozwoli mi rozwijać się jako gracz i czerpać jeszcze większą radość z mojej pasji.

Dlatego, wierząc w moje zaangażowanie, pasję i pragnienie osiągania sukcesów w świecie gier, rozważcie mnie jako godnego otrzymania tego zestawu gamingowego Lenovo Legion. Zobaczcie, jak moje umiejętności rozwijają się i jak staję się prawdziwym mistrzem wirtualnych krain. Razem możemy tworzyć niezapomniane chwile i przełamywać granice gamingu!
  • tomd's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Ostatnimi czasy znalazłem nowe hobby jakim jest montowanie filmów, i obecność laptopa w moim wyposażeniu byłaby zbawienna, ponieważ mógłbym montować widowiskowe edity nawet w szkole, przez co spędzałbym tam czas o wiele produktywniej. Do tego myszka jest lepszym wyborem niż touchpad :D. Nowe biurko oraz fotel mógłbym przynieść do swojego przyszłego mieszkania.
  • Jakubex's Avatar
    Level 1
    @Aaricia chciałbym zgarnąć ten zestaw, ponieważ interesuje się i zajmuje grafiką komputerową a aktualnie swoje całe niewielkie stanowisko muszę dzielić z braćmi, co trochę mnie ogranicza. Ponadto w tym roku planuje zacząć studia na kierunku informatyka, więc wygodne i co najważniejsze osobiste miejsce do nauki i pracy w domu bardzo by się przydało.
    A gdybym w niedalekiej przyszłości planował się wyprowadzić i zamieszkać "na swoim" odjęło by mi to sporo kosztów, związanych ze sprzętem potrzebnym do wygodnej i komfortowej pracy.
    Pozdrawiam i życzę miłego dnia
  • RuceQ's Avatar
    Level 1
    @Aaricia Według mnie zestaw powinien należeć do mnie, ponieważ brakuje mi trochę komfortu oraz mocy podczas przechodzenia po raz ęty cyberpunk 2077 a chciałbym wypróbować ten nowy RT z DLSS.