Zgarnij wejściówki na Intel Extreme Masters 2023 w Katowicach!

• 51
    Replies
  • 2387
    views
  • Moriartyme's Avatar
    Level 2
    @Aaricia Zawsze lubiłem gry Multiplayer. Może to dlatego, że lepiej mi się gra ze znajomymi, niż samemu? Jednak ze wszystkich rozegranych gier, najbardziej lubię Minecraft. Ale moi znajomy nie chcą ze mną pograć! Ale chyba wiem czemu.. 😅 Może nie jest to najnowsza gra, ale wciąż lubię ją tak samo jak za młodu! Gdybym mógł udać się do strefy Lenovo Legion, zapytałbym innych, czy nie chcieliby dołączyć do mojej gry w Minecraft! ⛏️
  • Bartaido's Avatar
    Level 1
    Wszyscy na tym super sprzęcie zagraliby w coś wymagającego, a tu jestem ja, który chciałby zagrać po prostu w pasjana
    Jakoś nie kręcą mnie wybuchy i strzelanki. Stary, dobry pasjans wystarczyłby, żeby mnie zadowolić. Ale czemu iść do Strefy Lenovo Legion specjalnie po to? Nieskromnie powiem, że wymiatam. Może ktoś powiedziałby chociaż wow patrząc na to jak przekładam karty
  • Vercetti's Avatar
    Level 1
    W zestawieniu gie które chciałbym zagrać na waszym stanowisku zdecydowanie powinny się znaleźć gry które w obecnej chwili na takich imprezach są na topie by każdy gracz, nie tylko ten z Polski znalazł coś dla siebie, między innymi możemy zaliczyć do tego zestawu..
    Na pierwszy ogień proponuje Klasycznie CS GO. Counte-Strike: Global Offensive to jedna z najpopularniejszych gier online’owych na świecie. Każdego miesiąca gra w nią ponad 10 mln ludzi. Zmagania najlepszych drużyn są oglądane przez setki tysięcy osób właśnie również w czasie tegorocznego Intel Extreme Masters. Napewno wielu uczestników Expo przyciągną turnieje organizowane raz na jakiś czas w zamian za super sprzęt od Lenovo który będzie rozdawany za każde zwycięstwo!
    Kolejnie sugeruje Fortnite, tak tak wiem - Ma swoich wrogów ale nie możemy zapominać o osobach który ten tytuł uwielbiają i nie wyobrażają sobie bez niego esportowego święta dlatego chcę aby w w tej kompozycji dla nikogo nie zabrakło atrakcji. Aby było trochę niestandardowo dorzuciłbym klimatu wyścigów gdzie poprzez kierownice moglibyśmy wcielić się w kierowcę rajdowego będąc w samym centrum esportu. Pozdrawiam i mam nadzieję że do zobaczenia na IEM!
  • Krowek718's Avatar
    Level 1
    Najchętniej zagrałbym w mało popularna grę jaką jest Graphwar:) jest to gra, w której strzelasz się z innymi graczami funkcjami matematycznymi (a raczej ich wykresami). A dlaczego? Bo z racji trwającej sesji mam za niedługo egzamin z matematyki (pomocy :D), a tak to sobie pogram i poćwiczę - dwie pieczenie na jednym ogniu! Poza tym nauka przez zabawę jest najlepsza
  • makaronowyklen's Avatar
    Level 2
    𝗚_enialnie! W Lenovo Legion chcę zagrać w FIFĘ, bo to super gra
    𝗔_ch! Ciągle gram ją w domu i czasem Mama jest mnie zła :)
    𝗠_agiczna gra, niesamowite gamingowe rozgrywki
    𝗜_dealnie! Nie ma lepszej rozrywki.
    𝗡_o i gram w FIFĘ z bratem, siedząc na tapczanie.
    𝗚_enialnie byłoby iść do Lenovo Legion i zagrać na wielkim ekranie.
    𝗢 tak! Wybiorę najlepszy skład, a potem będzie prawdziwa walka.
    𝗪_yniki 10:8, 11:8 to u mnie normalka.
    𝗔 w mojej drużynie będą sami mistrzowie.

𝗣_iękne bramki strzelam – tylko to mam w głowie.
    𝗔_ch! Gole z woleja, przewrotki, moje idealne teamy.
    𝗦_uper! Wszystko to, o czym my faceci zawsze marzymy!
    𝗝_ejku! Jakie to są emocje, niezapomniane wrażenia.
    𝗔_ch! Gdy gram w FIFĘ w Lenovo Legion, to spełnię swoje marzenia.

𝗔_ch! Tu koniec słów natchnionych.
    𝗖_udowną FIFĘ dawno dodałem do ulubionych!
    𝗛
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Dziękuję wszystkim za ciekawe odpowiedzi! 🤗

Postaramy się jak najszybciej ogłosić zwycięzców - wiemy, że IEM już tuż tuż 😊
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    Moi drodzy!

Specjalnie dla Was uwinęliśmy się szybko z przeczytaniem wszystkich Waszych wpisów i wyborem zwycięzców - jak zwykle nie było łatwo!

A oto nasi zwycięzcy:

Bilet premium - @stgg 🎉

Bilety normalne:
    @greenrabit @ViGO @agakolo @klachowiec22 @Vercetti

Ogromne brawa i gratulacje 🤗 Kochani zwycięzcy - napiszcie do mnie wiadomość prywatną z informacją, czy posiadacie konto na Discordzie i jaki jest Wasz nick, a jeśli nie posiadacie, podajcie proszę swój adres mailowy w wiadomości prywatnej do mnie 😊

Raz jeszcze dziękuję wszystkim za udział i za wspaniałe zgłoszenia! 🤗
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • ViGO's Avatar
    Level 3
    @Aaricia Wysłałem wiadomość prywatną 😊
  • Echelon's Avatar
    Level 26
    @Aaricia a co z @Bartaido i jego historią:

"
    Wszyscy na tym super sprzęcie zagraliby w coś wymagającego, a tu jestem ja, który chciałby zagrać po prostu w pasjana
    Jakoś nie kręcą mnie wybuchy i strzelanki. Stary, dobry pasjans wystarczyłby, żeby mnie zadowolić. Ale czemu iść do Strefy Lenovo Legion specjalnie po to? Nieskromnie powiem, że wymiatam. Może ktoś powiedziałby chociaż wow patrząc na to jak przekładam karty
    "

Chociaż nagroda pocieszenia. ;)
  • bosko's Avatar
    Level 5
    Z chęcią pograłbym w wiedźmina ponieważ mam za słabego kompa w domu