Zgarnij wejściówki na Intel Extreme Masters 2023 w Katowicach!

• 51
    Replies
  • 2379
    views
  • Aaricia's Avatar
    Community Manager
    @TrendaTen niestety nie wiem 🙊 Będziemy musieli się uzbroić w cierpliwość 😀
    • Jakiej gry nie możesz doczekać się w 2025 roku? Powiedz nam tutaj 🎮
    • Zobacz nowe produkty Lenovo tutaj oraz tutaj💻
    • Masz jakieś hobby poza graniem? Opowiedz nam w tym temacie🌍
  • TrendaTen's Avatar
    Level 52
    @Aaricia nie mogę się doczekać :D
    [Kliknij aby dodać podpis]
  • Jeremi's Avatar
    Level 11
    Chciałbym zagrać w Minecraft w VR ponieważ nigdy w taki sposób nie grałem w tą grę.
  • KoCzann's Avatar
    Level 3
    @Aaricia ja bym zagrala w cs'a z moim chłopakiem, jest to gra ktora nas połączyła ze soba bo dzieki niej sie poznalismy i jest to nasza ulubiona gra, dlatego jestemy idealnym duo.
  • Coldfusion's Avatar
    Level 6
    W cyberpunka albo może któregoś Assasin's Creed na VR , zwłaszcza skok wiary móglby być ciekawy. Dlaczego? Dlaczego nie :D Po prostu lubię.
  • rafalsony's Avatar
    Level 3
    @Aaricia chętnie bym chciał zagrać w Saints ROW 2022 na ultra, a dlaczego bo uwielbiam tą grę ale obecny sprzęt nie pozwala mi zagrać w tą grę na ultra z RT i innymi technologiami jakości i wyglądu grafiki, i przejść tak całą grę na 4k w minimum 144 fps to jest coś 🤗😁
  • Solid's Avatar
    Level 1
    W strefie Lenovo chciałbym zagrać w Goal 3! W czasach, gdy miało się jedynie Pegazusa i namiętnie oglądało się "Captain Tsubasa", to była jedyna w swoim rodzaju gra, która potrafiła wyciągnąć z gracza maksimum wyobraźni. Za każdym razem, wybierając japońską drużynę i stosując odpowiednią kombinację klawiszy, aby wykonać superstrzał, czułem w sobie ogień! Energię porównywalną do osiągnięcia mocy Super Sayiana, jakbym był częścią tej gry i drużyny. A gdy doszło do kulminacyjnego momentu, czyli strzelenia gola, przerwania siatki oraz wygrania meczu, czułem taką ekstazę, że po wyłączeniu gry brałem od razu piłkę i leciałem na dwór samej zrywać siatki przeciwnikom!. Nigdy nie zapomnę tej gry i tego, jak wszczepiła we mnie pasję do futbolu oraz gier komputerowych. Zagrać w tę grę w Lenovo- bezcenne!
  • magicjohnson's Avatar
    Level 1
    Ja najchętniej rzekłbym 'ah 💙💙💙💙 here we go again'
    I zagrał Tommym Vercettim lub Carlem Johsonem
    Wykonać raz jeszcze taka misje jak w przestępczym Vice
    To coś co bardzo reflektuje i uważam że byloby nice,
    Albo stawić czoła Ballasom i skopać ich tylko będąc reprezentantem Groove Street,
    No sami powiedzcie czy to nie byloby git?
    Pojezdzic po mieście warczącym Sanchezem,
    Posłuchać "self control" jadąc autem nad wybrzeżem,
    Ach ta moc wspomnień z tworzących dzieciństwo gier,
    Chciałoby sie by na takich IEMie nie odeszła w cień! 😄
  • N1kRen's Avatar
    Level 3
    @Aaricia w nowego God of War Ragnarok , niestety nie udało mi się jeszcze zagrać w tą gre , ale mam nadzieje że LenovoLegion pomoże mi !!
  • adrenosa's Avatar
    Level 2
    Z przyjemnością zobaczyłbym Ori and the Will of the Wisps. Dlaczego? Nie jestem graczem, który wbija codziennie miliona exp'a ani takim, który co kilka lat kupuje sobie nowy komputer. W grach cenie sobie szczególnie warstwę graficzno-wizualną oraz fabularną. Sprzęt na waszym stanowisku nie tylko cechuje się wysoką wydajnością, ale również intrygującym designem. Słowa nie opisałyby mojego stanu emocjonalnego, kiedy grałbym w Ori and the Will of the Wisps na waszym, stoisku. Pozwólcie więc doświadczyć takiemu laikowi jak ja, gry bez żadnych lagów podczas grania.